IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Eylül.2025   #1
Çevrimiçi
Rozeti takana dokunulmazlık, kalanlara operasyon


Türkiye'de adalet terazisi bir kez daha şaştı. 2024 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkanı seçilen bazı isimler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelmelerinin hemen ardından AKP saflarına geçti. İlginçtir ki, geçişten sonra bu isimlere dair açılan soruşturmalar durduruldu ya da rafa kaldırıldı. Aynı dönemde, partisine sadık kalan CHP’li başkanlara yönelik ise sabah baskınları, gözaltılar ve tutuklamalar devreye girdi. Son olarak İstanbul CHP’li Bayrampaşa Belediyesi’ne yönelik operasyon da bu çifte standardın son örneği oldu.

GEÇİŞLE TEMİZE ÇIKTILAR, DOSYALARI RAFA KALKTI

Gaziantep'in Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP’den seçildikten sadece birkaç ay sonra hakkında çıkan usulsüzlük iddialarıyla gündeme geldi. Ancak bu iddialar soruşturulmak yerine, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan tarafından Yılmaz’a rozet takıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında geçmişten bu yana devam eden bazı soruşturmalar, AKP’ye geçiş süreciyle birlikte gündemden düştü. Kamu ihaleleri ve personel alımlarıyla ilgili hazırlanan dosyaların akıbeti bilinmezken, Çerçioğlu'na AKP tarafından “yerel yönetim tecrübesi” övgüleriyle destek açıklamaları yapıldı.

SEYDİŞEHİR’DE GEÇİŞ KALKAN OLDU

Konya Seydişehir’de CHP’den başkan seçilen Hasan Ustaoğlu’da yolsuzluk söylentilerinin merkezindeydi. Ancak Ustaoğlu’nun AKP’ye katılmasının hemen ardından önce medyadaki haberler azaldı, sonra savcılık süreci sessizliğe gömüldü. AKP yönetimi ise bu geçişi “milletin iradesine hizmet” olarak nitelendirdi.

CHP'Lİ BELEDİYELERE OPERASYONLAR SÜRÜYOR

CHP’li belediyelere operasyon furyasının son durağı Bayrampaşa Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun da bulunduğu 44 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, CHP'li Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik "zimmet", "irtikap", "rüşvet vermek", "rüşvet almak" ve "ihaleye fesat" karıştırmak suçlarından soruşturma başlatıldı.

https://egik.net/rozeti-takana-dokun...ara-operasyon/
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık