IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10.Eylül.2025   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Çürümüş cesetleri bulunan anne ile kızının katili 16 yaşındaki oğlu çıktı


Click the image to open in full size.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde evlerinde çürümüş cesetleri bulunan anne ve 5 yaşındaki kızının öldürülmesine ilişkin 16 yaşındaki M.İ.G. gözaltına alındı. Şüphelinin, hayatını kaybeden kadının 2017'de ölen eşinden olan oğlu olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen ve 23 suç kaydı bulunan şüpheli önce annesini ardından üvey kardeşini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı Mahallesi 302. Sokak'ta bulunan bir apartmanın üçüncü katında yaşanan vahşet Türkiye'yi derinden etkiledi. Komşuların daireden gelen ağır koku nedeniyle yaptığı ihbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

EVDE ANNE VE KIZININ ÇÜRÜMÜŞ CESETLERİ BULUNDU
Kapının kilitli olması sebebiyle daireye balkondan giren itfaiye ekipleri, anne Dursune Bilgili (50) ve kızı Havva Nur Anzerli'yi (5) hareketsiz yatarken buldu.

10 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞLER
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, anne ve kızın yaklaşık 8-10 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Dursune Bilgili'nin eşinden boşandığı öğrenildi.

Öte yandan eşinden boşandığı öğrenilen Dursune Bilgili'nin, bir erkek çocuğu olduğu ve bu çocukla da aynı evde yaşadığı, ancak çocuğun bir süredir evde bulunmadığı öğrenildi. Polis, çocuğun bulunması için çalışma başlattı.

KATİLİ OĞLU ÇIKTI
Korkunç olaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, cinayeti Dursune Bilgili'nin 18 yaşından küçük oğlu M.İ.G.'nin işlediğini tespit etti. M.İ.G., Kadıköy Moda Sahili'nde yakalandı.

16 YAŞINDA, 23 SUÇ KAYDI VAR
Gözaltına alınan M.İ.G.'nin, kadının 2017'de ölen eşinden olan oğlu olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen M.İ.G.'nin 23 suç kaydının bulunduğu belirtildi.

SORGUDA İTİRAF ETTİ
Emniyetteki sorgusu süren M.İ.G.'nin önce annesi Dursune Bilgili'yi, ardından üvey kız kardeşi Havva Nur Anzerli'yi bıçaklayıp öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Eşinin cezaevinde olduğu belirtilen Dursune Bilgili, sabah saatlerinde Gebze ilçesindeki Pelitli Mezarlığı'nda, Havva Nur Anzerli'nin cenazesi ise amcaları tarafından İstanbul'da toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık