IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 3 Gün önce   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Saraçhane protestolarında gözaltına alınan 99 kişinin davası 3 Ekim'e ertelendi




Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması ve sonrasında tutuklanmasıyla Saraçhane'de başlayan protestolarda gözaltına alınanların yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. 8 gazeteci ve 4 avukatın dosyasını ayırılırken; 99 öğrencinin duruşması 3 Ekim'e ertelendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan yolsuzluk ve terör soruşturması kapsamında Ekrem İmamoğlu ve 99 kişinin gözaltına alınmasıyla başlayan protestolar, çok sayıda kişinin tutuklanmasıyla devam etti.

Protestolarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken; 189 kişi hakkında iddianame düzenlendi. Davanın ilk duruşması ise bugün görüldü.

GAZETECİLERİN DOSYALARI AYRILDI
Avukatlar, gazetecilerin dosyasının ayrılmasını istemesi üzerine mahkeme heyeti 8 gazeteci ve 4 avukatın dosyasını ayırdı. Duruşma, salonun yetersizliği, sanık ve müdafi sayısının çokluğu nedeniyle ertelendi. 45 kişinin temmuz ayında yargılanmasına karar verildi. Diğer 45 kişinin ise duruşma günü daha sonra belli olacak.

99 ÖĞRENCİNİN DURUŞMASI ERTELENDİ
Saraçhane eylemleri nedeniyle bugün yargılanan 99 öğrencinin duruşması 3 Ekim 2025'e ertelendi.


Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık