IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://ircforumda.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Erkek arkadaşı tarafından darbedilen kadın, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti (https://ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/46694-erkek-arkadasi-tarafindan-darbedilen-kadin-beyin-kanamasi-gecirerek-hayatini-kaybetti.html)

Emre 03.Temmuz.2023 20:53

Erkek arkadaşı tarafından darbedilen kadın, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti
 
http://www.ircforumda.net/resimuploa...gencyastad.jpg


Mersin'de giyim mağazasında yöneticilik yapan 27 yaşındaki Esra Asena Temir, sevgilisi Mustafa Bangiz tarafından aralarında çıkan bir tartışma nedeniyle darbedildi. Beyin kanaması geçiren Temir, hayatını kaybetti.

Mersin'de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından aralarında çıkan tartışmada darbedilen bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi.Olay, Kurban Bayramı'nın birinci günü olan 29 Haziran'da meydana geldi. Ailesinin inşaat şirketi olan Mustafa Bangiz, iddiaya göre, evine geldiği bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Esra Asena Temir'i otomobiline alıp, gezmeye çıktı. Ancak otomobilde Bangiz ile Temir arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

SEVGİLİSİNİ DARBEDEREK ÖLDÜRDÜ
Mustafa Bangiz, sevgilisini darbetmeye başladı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan Temir, ağır yaralı olarak Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren Temir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI
Olaydan sonra kaçan Mustafa Bangiz ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Esra Asena Temir'in cenazesi Akbelen Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı


Forum Saati: 15:08. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.