IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://ircforumda.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Balıkesir'de 4.6 büyüklüğünde deprem (https://ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/28862-balikesirde-46-buyuklugunde-deprem.html)

BBQ SAUCE 21.Temmuz.2022 20:45

Balıkesir'de 4.6 büyüklüğünde deprem
 
Gelen Balıkesir haberlerine göre 'OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR'Balıkesir Valilisi Hasan Şıldak, depremin ardından yaptığı açıklamada il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.



'OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR'
Balıkesir Valilisi Hasan Şıldak, depremin ardından yaptığı açıklamada il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti. Vali Şıldak, "Bugün saat 18.44'te Gönen İlçemize bağlı Tahtalı Mahallemiz merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak şu ana kadar intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Jandarma ve Afad birimlerimizin bölgede tarama çalışmaları devam etmektedir. Gönen İlçemize ve Balıkesir'e geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.



Demirören Haber Ajansı / Ahmet Ilgazlı - Güncel


Forum Saati: 01:43. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.