IRCDefteri.Net - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 9 Saat önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Fındık alım fiyatları açıklandı


Click the image to open in full size.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2026-2027 sezonu kabuklu fındık alım fiyatlarını açıkladı. Fındık üreticilerinin depolama ve finansman ihtiyaçlarının karşılanması ile pazarlama kaynaklı yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesi amacıyla belirlenen fiyatlar, yüzde 50 sağlam iç fındık esasına göre uygulanacak.

Buna göre, Giresun kalite kabuklu fındığın alım fiyatı, kilogram başına 255 lira, levant kalite kabuklu fındığın alım fiyatı ise kilogram başına 250 lira olarak belirlendi.

TMO ayrıca, yüzde 50'nin üzerinde randımana sahip ürünler için ilave ödeme yapılacağını duyurdu. Buna göre, yüzde 50 randımanın üzerindeki her +1 randıman Giresun kalite fındıkta kilogram başına 5 lira 10 kuruş, levant kalite fındıkta ise 5 lira ek ödeme yapılacak.

KABUKLU FINDIK ALIMLARI 24 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK
Açıklamada, TMO'nun, fındık alımlarına ilişkin teknik altyapı, depolama kapasitesi, personel ve finansman hazırlıklarını tamamladığı, kabuklu fındık alımlarının 24 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi.

Üreticiler, 17 Ağustos'tan itibaren TMO iş yerlerinden, E-Devlet üzerinden veya TMO'nun randevu sistemi aracılığıyla alım randevusu oluşturabilecek.

TMO, üreticilerin ürün tesliminde rutubet nedeniyle sorun yaşamamaları için hasat edilen fındıkların uygun şekilde kurutulmasına azami özen göstermeleri gerektiğini de vurguladı.

Kaynak: ANKA
  Alıntı ile Cevapla

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık