![]() |
Pesto Sos Tarifi
2 demet
taze fesleğen 3 yemek kaşığı çam fıstığı 2 diş sarımsak 1 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı parmesan peyniri, rendelenmiş Yapılışı 1- Çam fıstıklarını küçük bir tavada orta ateşte renk alana kadar kavuruyoruz. 2- Mutfak robotuna sarımsakları ve feslegenleri ekleyin Pürüzsüz bir kıvam alana kadar yavaş yavaş zeytinyağı ekleyerek çekin. 3- Kıvam alınca parmesan peyniri ekleyip tekrar çekin Hava ile temas etmicek şekilde ağzını kapatıp buzdolabında saklayın |
Forum Saati: 02:04. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.