Arancia Caffè – Portakallı Latte
Narenciye tazeliğini espresso’yla buluşturan Arancia Caffè, portakal aromalı süt köpüğü ve bitter çikolata eşliğinde sunulan rafine bir lezzet.
Malzemeler
18-20 gr espresso için öğütülmüş kahve
1 portakal kabuğu (ince rendelenmiş, beyaz kısmı olmadan)
150 ml süt
Yanında servis için bitter çikolata
Yapılışı:
Kahveyi portafilter’a yerleştirirken içerisine portakal kabuğunun yalnızca bir yüzünü rendeleyerek ekleyin. Double espresso demleyin. 150 ml sütü ısıtarak krema kıvamına getirin. Espresso üzerine sütü dökerek latte hazırlayın. Üzerine çok az portakal kabuğu rendeleyerek koku ve görsellik katın. Yanında bitter çikolatayla servis ederek lezzeti tamamlayın.
aLinti