Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Emre Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Konya'da uzun zamandır süren tacizlere dayanamayan kadın, kayınbiraderini öldürdü




Konya'da uzun bir süreden bu yana kayınbiraderinin istismarına uğradığı belirtilen 39 yaşındaki kadın, tartışma yaşadığı kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü.İddiaya göre, merkez Selçuklu ilçesinde ikamet eden A.T. (39), bir süredir kendisine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdüğü kayınbiraderi M.C.E. ile tartıştı.

ÇOCUKLARINA ZARAR VERMEKLE TEHDİT ETTİ
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.T, kayınbiraderi M.C.E'yi bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan A.T. emniyetteki ifadesinde M.C.E'nin çocuklarına zarar vermekle tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.


KÜÇÜK YAŞTA EVLATLIK VERİLMİŞ
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.T. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Hayatını kaybeden M.C.E'nin küçük yaşlarda bir yakınına evlatlık verildiği, son birkaç haftadır da ağabeyinin evinde kaldığı öğrenildi.

Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet