09.Ekim.2020
|
|
|
Muhabbet.Net - Yetkili Alımları Hk ;
Muhabbet.Net, 1999 yılında yayın hayatına başlamış olan bir global irc sohbet servisidir. Eskisi gibi tekrardan uzun soluklu ve alışıklık haline getirmek için, alt yapımızı ve renkli vizyonuyla sağlam yatırımlar ve adımlar atarak, çıktığımız bu yolda tecrübeli kadro oluşturularak süreklilik ve düzenli bir IRC sohbet yayın hayatı devamı için siz değerli ChatForumlari.Net kullanıcılarına yönetim ekibi oluşturmak için 09.10.2020 tarihli Yetkili Alımları duyurusudur.
Sunucuda yetkilendirmek istediğiniz departman(lar): IRC GENEL - #HELP - (MuhabbetFM) Radyo Sorumlusu ve DJ
Sunucuda istenilen online süresi (günlük): 3 -8 saat
IRC yönetim ekibi için:
Ekip çalışmasına uyumlu, iletişimi kuvvetli IRCOperator-admin tecrübesi ve en önemlisi benimseme duygusuna sahip.
IRCop-admin alımları için iletişim: @Mavi @MrLegend @AlwaySTurk
İletişim kanal: #OperHelp
#HELP yönetim ekibi için:
IRCdaemon servisleri hakkında bilgiye sahip, yada öğrenmeye açık disiplinli ve ekip çalışmasına uyumlu, en önemlisi benimseme duygusuna sahip.
#HELP alımları için iletişim: Xpyhre
İletişim kanal: #Help
Muhabbet FM yönetim ekibi için:
Ekip çalışmasına uyumlu kişiler ile iletişimi yüksek , RADYO yayıncılığına hakim tecrübe sahibi en önemlisi benimseme duygusuna sahip.
(Muhabbet FM) Radyo Sorumlusu ve DJ alımları için: @Mavi
İletişim kanal: #OperHelp
Uzun soluklu bizimle birlikte yürümek isteyen arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır!
Muhabbet.Net Yönetim
M-NET
|
|
|