IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
19 Mayıs Atatürkü Anma Ve Gençlik Spor Bayramımiz Kutlu Olsun






"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güvenimiz sonsuz."

"Bugün, bağımsızlık mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs'ın coşkusunu yaşıyoruz. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."


"19 Mayıs 1919'da başlayan mücadele, bugün gençlerimizin azmi ve çalışkanlığı ile devam ediyor. Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, gençlerimizin bayramını coşkuyla kutluyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."





"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı bu anlamlı günü, gençlerimize adadığı bayramı coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs kutlu olsun."

"Atatürk'ün gençlere armağan ettiği bu bayramda, geleceğe umutla bakıyor ve büyük önderimizi saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun."

"Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım. Nice 19 Mayıslara!"


  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık